De danske håndboldherrer er favoritter til EM-guld

Danmark som de senere år har været til en del af verdenstoppen i herrehåndbold, anses af mange som storfavoritter til guldet ved det kommende EM i Ungarn. Det er næsten selvsagt, når man ankommer med VM-guld og OL-sølv i bagagen.

Derudover er flere af de andre store håndboldnationer ramt af afbud, hvilket gør at Danmark er klart den største favorit pt. det afslører betting-sider.dk, som har kigget på bookmakernes odds. Det højeste odds som man kan få på Danmark er godt odds 2, mens bookmakerne ellers ser Spanien og Frankrig som de største konkurrenter, hvor deres odds ligger på 7-8 gange penge igen.

Mange afbud

Generelt har der været mange afbud til EM, hvor næsten 50 spillere har meldt afbud inden slutrundens start, det skyldes bl.a. at denne sæsons program har været ekstra hårdt og kompakt, da flere kampe er blevet udskudt pga. corona og dermed er kampene blevet klumpet tættere sammen. Samtidig er der stor risiko for at der kommer ufrivillige afbud, da coronasmitte i en trup kan sende mange i karantæne. Det er med til at skabe stor usikkerhed i turneringen løbende, da et smitteudbrud kan skabe store forandringer i truppers sammensætninger.

Spændende bliver det i hvert fald, og ønsker du at følge med så starter turneringen d. 13 januar.