Forøg din muskelmasse med weight gainer

I dag findes der en række populære koststilskud, og noget er er godt til det ene og noget er godt til det andet. Weight gainer kan benyttes til folk som træner seriøst, og har svært ved at indtage nok kalorier i forhold til muskelvækst. Har du generelt et behov for at tage på af andre grunde, så kan weight gainer også være en løsning.

Hvad er weight gainer lavet af?

Man kan sige at weight gainer er et mix af kulhydrater og protein i pulverform, som kan blandes med vand til en shake/drik som kan indtages hurtigt og nemt. Weight gainer findes i mange forskellige smagsvarianter, så det er muligt for alle at finde et produkt med en smag som de synes om.


En weight gainer findes i forskellige blandingsforhold, hvor protein kan udgøre alt fra 15-35 % af indholdet, og kulhydrater for resten. Vi anbefaler at vælge en weight gainer, hvor protein udgør en stor del, Sukker bør i øvrigt ikke udgøre for stor en del af indholdet, og sukker bør i øvrigt ikke udgøre for stor en del af indholdet.

En weight gainer er lavet, så den har dette rette mix i forhold til de næringsstoffer kroppen har brug for i forbindelse med restitution fra træning, derfor indtager mange weight gainer efter en endt træning.

Hvornår skal jeg indtage weight gainer?

Forskning har vist at kroppen er specielt modtagelig for næringsstoffer i tiden lige efter endt træning, hvilket max er 30 min efter. For mange kan det være svært at have et måltid klar i dette ”åbne vindue”, da man ofte skal i bad og klæde om. Med en weight gainer shake skal noget pulver bare blandes med vand og rystes, og så er den klar, hvilket gør den ideel til indtagelse i forbindelse med restitution og muskelopbygning.

Nogle vælger også at indtage weight gainer om morgenen, hvis de har svært ved at tage på, men om det er en god ide varierer fra person til person og hvad de ellers spiser.

Har du mod på at prøve weight gainer, så vil vi anbefale en guide på kosttilskudsinfo.dk, hvor de prøver at finde den bedste weight gainer på markedet.