Idrætsklubberne nyder godt af tipsmidlerne

Danske spil udlover hvert år mere end en milliard i støtte til danske sportsklubber og foreninger. Midlerne bliver fordelt rundt i hele det danske land.

De store forbund som DGI og DIF modtager ca. en tredie del af pengene, og de resterende midler går til lokale foreninger og projekter, så de kan eksistere og tilbyde gode fritidsaktiviteter rundt i landet.

Corona har været hård ved idræt og kultur

Det har vist sig at corona har betydet et fald i medlemmer hos de danske idrætsklubber. Faktisk er der sket et fald på ca. 90.000 medlemer samlet over hele landet.

Det har samtidig betydet at økonomine ude i foreningerne er under pres. Derfor er tipsmidlerne vigtigere end tidligere.

Siden liberaliseringen af spillemarkedet så er der kommet flere steder hvor du kan spille, det er der dog ikke alle der bidrager til puljen med tipsmidler. Hvis du spiller, så anbefaler vi Danske Spil, da de bidrager til tipsmidlerne. I dag bliver der dog spillet mange steder, og nye sider på marekdet tilbyder odds bonusser, se her, som får en stor del af de danske spillere til at spille hos dem fremfor Danske Spil. Det har selvfølgelig indflydelse den samlede størrelse af tipsmidler der blvier udlovet.